« Terug naar het blogoverzicht
Moezel

Zie, ontdek & beleef

Ontdek de Duitse Moezel! Op deze pagina hebben we alle informatie over de Moezel voor je bij elkaar gezet. Waar precies ligt de Moezel eigenlijk? Wat kan je er zien en doen? Waar eet je de lekkerste lokale gerechten of drink je de beste Moezelwijn? Waar kan je het beste overnachten? Kortom, alles om je vakantie naar de Moezel goed voor te bereiden of juist om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Goede reis!

Dit wil je weten voor vertrek Moezel

Dit wil je weten voor vertrek

Vanuit Nederland ben je zo in 

de Duitse Eifel. Vanuit Utrecht bereik je de Duitse Eifel al binnen 2,5 uur. Heerlijk dus als je niet ver wilt rijden voor je vakantie, maar ook leuk voor alleen een weekend of midweek weg. Bekijk hier handige tips!

Hotel

Bijzonder overnachten

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar deze accommodaties in de Moezel zijn perfect voor een vakantie in Duitsland! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Klik verder en laat je inspireren voor je accommodatie in de Moezel.

Bier aan het water

Lekker eten & borrelen

Wil je weten waar je moet zijn voor de lekkerste Moezelgerechten of de beste wijn van eigen bodem? Lees dan vooral verder!

MOEZELGEBIED WEATHER
Vakantiehuizen

Vakantieparken in de Moezel

Wil je de vrijheid van een eigen huisje, maar wel het gemak en plezier van allerlei faciliteiten? Breng dan je vakantie door op een vakantiepark. De leukste vind je hier!

Als je langs de Moezel rijdt, dan kan je er niet omheen: overal op de heuvels om je heen zie je de wijngaarden liggen. De Moezel is een erg belangrijk wijnbouwgebied in Duitsland! Klik verder voor meer weetjes over wijn uit de Moezel, wijnproeverijen en tips.

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!
* Verplichte velden

Door uw e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!