« Terug naar het blogoverzicht
Reisadvies op maat van Breakzy Autovakanties

Breakzy Autovakanties regelt jouw vakantie in Nederland!

Je kent het wel, je wil een weekje of paar dagen weg en dan begint het urenlange uitzoekwerk.. Daar heb je geen tijd voor, je weet niet waar je moet zoeken of komt niet verder dan het vinden van een simpele accommodatie. Daar bieden wij de oplossing: beantwoord enkele vragen en je ontvangt bijzondere accommodaties, tips om te doen in de buurt van je accommodatie en een compacte interactieve kaart. Allemaal afgestemd op jouw wensen. Zo selecteer je zelf in wat voor type accommodatie je het liefste slaapt, welke faciliteiten je belangrijk vindt en wat voor type vakantie je leuk vindt (actief, aan het water, natuur etc.)  In 2 minuten doorloop je onze reischat en je ontvangt jouw persoonlijke reisadvies direct in je mail. Hoef jij alleen nog maar je vakantie te boeken!

Hoe de reis-chat werkt

Het doorlopen van de reis-chat duurt ongeveer 2 minuten, vervolgens krijg je van ons op een overzichtelijke pagina alle informatie die je nodig hebt op jouw wensen afgestemd. Stap voor stap uitgelegd hoe je de reis-chat doorloopt lees je hieronder!

Stap 1: Geef aan met hoeveel personen je op reis gaat, ook of je met of zonder kinderen reist.

Stap 2: Kies wat je graag wilt ontdekken van Nederland, je kunt kiezen uit één van onze vier thema’s.

Stap 3: Kies jouw type accommodatie.

Stap 4: Geef aan welke faciliteit het belangrijkst voor je is. 

Stap 5: Klaar! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt een pagina vol informatie over jouw vakantie én je persoonlijke interactieve kaart waarin al jouw wensen zijn verwerkt.

Thema's

  • Rust & Natuur
  • Hollands Glorie
  • Aan het Water
  • Avontuur

Er zijn vier verschillende thema’s binnen de reischat, deze thema’s komen terug in verschillende regio’s van Nederland. Zoals bijvoorbeeld in Texel, Delft, Friesland, Goeree-Overflakkee of Groningen. Aan de hand van het gekozen thema tippen we een regio binnen Nederland. Op deze manier leer je allerlei bijzondere stukjes kennen van ons eigen mooie landje. Ook tippen we fijne accommodaties, gebaseerd op de door jou gekozen faciliteiten. Zo hoef je zelf niet urenlang te zoeken. En.. er is meer, buiten de accommodaties die we je tippen, krijg je ook leuke dingen om te doen in de buurt, restaurantjes waar je lekker wat kunt eten of drinken en mooie plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Start de chat direct!

Waarom wij de reis-chat hebben gemaakt!

Breakzy Autovakanties is de expert in het vinden van top accommodaties én de leuke plekken rondom je vakantieverblijf. Dat doen wij graag omdat we vinden dat je vakantie verder moet gaan dan alleen het boeken van je accommodatie. Je wil tenslotte ook iets ontdekken van de omgeving waar je bent. We weten dat dit soms lastig is; Hoe ver is die speeltuin rijden? Is die ene plek wel écht de moeite waard om te bezoeken? Kan ik in een bepaald restaurant lekker eten? Vermaken de kinderen zich de hele dag? Daar hebben wij aan gedacht! We wilden graag iets ontwikkelen waarbij aan alles gedacht is, zodat jij nergens meer over hoeft na te denken en alleen je vakantie hoeft te boeken. De rest hebben wij gedaan voor je. Nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen, we helpen je met veel plezier! 

Reisadvies op maat van Breakzy Autovakanties

Reisadvies op maat van Breakzy Autovakanties

Reisadvies op maat van Breakzy Autovakanties

Reisadvies op maat van Breakzy Autovakanties

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!