Ontdek het eiland met de auto

Sardinië met de auto ontdekken? Volg deze tips en vind de mooiste plekjes langs je route. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad, de markt en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Zie, ontdek & beleef

Wat is de beste tijd voor een vakantie naar Sardinië? Sardinië heeft bijna het hele jaar fijne temperaturen! Wij hebben alle tips over Sardinië voor je op één pagina verzameld zodat je direct zin krijgt om je vakantie te boeken. Van lekkere restaurants tot fijne hotels! Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij helpen je verder, zo wordt je vakantie naar Sardinië helemaal compleet!

Hoeveel zonuren heeft Sardinië? Hoe lang is het vliegen? Wat is de beste tijd om te gaan? Bereid je goed voor met deze tips!

Loopt het water je ook in de mond van pasta, pizza en heerlijke Italiaanse wijn? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon direct kan genieten en niet met trek hoeft te zoeken! Ontdek hier de lekkerste restaurants op Sardinië.

Deze accommodaties op Sardinië komen echt in de buurt van perfectie! Wij zien onszelf hier wel wakker worden. 

Het actuele weer op Sardinië

SARDINIË WEER

Beleef Sardinië op een bijzondere manier. Ga van de kabelbaan of ga met de boot langs beschermde witte stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Wist je dat Sardinië best een groot eiland is? Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo gemakkelijk met een eigen auto. Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars!

Interactieve kaart

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Sardinië. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren

Op zoek naar de mooiste stranden van Sardinië? We hebben de meest bijzondere voor je op rij gezet. Dit zijn onze favorieten, van een strand voor jou alleen tot gezellige boulevards. Ze hebben allemaal prachtig azuurblauw water.

Het is duidelijk, je gaat op vakantie naar Sardinië. Maar waar verblijf je dan? Je hebt geen zin in teleurstellingen, niemand wil namelijk iets boeken en dan in het voormalige Ollolai belanden. Daarom hier een overzicht met waar je vooral wél en niet moet verblijven. Graag gedaan!

Ollolai is ondertussen in heel Nederland wel bekend. Het Italiaanse dorpje in Sardinië is door Nederlanders aangepakt, natuurlijk in combinatie met een tv-programma. Máár wij hebben in onze routeplanner natuurlijk veel meer leuke plekken staan dan dit dorp.

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!