Ontdek Sardinië per auto

Sardinië met de auto ontdekken? Volg deze tips en vind de mooiste plekjes en routes. Zo zie je meer van het eiland, heb je een leuke dagplanning en genoeg afwisseling. Van strand tot stad, de markt en bezienswaardigheden. 

Zoek, boek & ontdek

Wat is de beste tijd voor een vakantie naar Sardinië? Sardinië heeft bijna het hele jaar fijne temperaturen! Wij hebben alle tips over Sardinië voor je op één pagina verzameld zodat je direct zin krijgt om je vakantie te boeken. Van lekkere restaurants tot fijne hotels! 

Je vakantie boeken doe je nu ook heel eenvoudig en veilig op Breakzy.nl. Dus naast inspiratie opdoen, kan je hier veilig en eenvoudig je vlucht en accommodatie regelen. Vul de gewenste luchthaven van vertrek in, je reisdata en reisgezelschap. Je krijg dan vakanties op heel Sardinië te zien.

AdobeStock_87353878-min

Deze accommodaties op Sardinië komen echt in de buurt van perfectie! Wij zien onszelf hier wel wakker worden. 

Beleef Sardinië op een bijzondere manier. Ga van de kabelbaan of ga met de boot langs beschermde witte stranden. Met deze tours betaal je nooit teveel en sla je wachtrijen over. Toeristisch? Welnee!

Hoeveel zonuren heeft Sardinië? Hoe lang is het vliegen? Wat is de beste tijd om te gaan? Bereid je goed voor met deze tips!

Het actuele weer op Sardinië

SARDINIË WEER

Wist je dat Sardinië best een groot eiland is? Als je alle mooie strandjes wil zien óf als je er graag op uit gaat dan is het wel zo gemakkelijk met een eigen auto. Bekijk de voordelen als je dit doet via Sunny Cars!

Loopt het water je ook in de mond van pasta, pizza en heerlijke Italiaanse wijn? Bij ons wel. Het verzamelen van dit lijstje hebben wij dus voor je gedaan, zodat jij gewoon direct kan genieten en niet met trek hoeft te zoeken! Ontdek hier de lekkerste restaurants op Sardinië.

Interactieve kaart

Op onderstaande interactieve kaart vind je al onze mooie stopplekken op Sardinië. Kun je alvast lekker in de stemming komen en kijken welke plekken je wilt bezoeken!

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!