Breakzy Autovakanties helpt met je overnachting voor onderweg!

Een overnachting voor onderweg is eigenlijk net zo belangrijk als de accommodatie op de eindbestemming. Toch wordt daar vaak veel minder tijd aan besteed, het is veel uitzoekwerk, waar ga je dan precies overnachten en die accommodaties langs de snelweg zijn toch altijd heel saai? Dat hoeft niet zo te zijn! Laat ons dat uitzoekwerk doen en we beloven je dat we fijne overnachtingen voor je vinden waar je al helemaal in de vakantiesfeer zal komen. Want de vakantie hoort toch al te beginnen op het moment dat je thuis weg gaat!? Wij zijn Breakzy Autovakanties, dé expert voor reisadvies onderweg. Stuur ons via WhatsApp een berichtje en we gaan voor je aan de slag.

Wat krijg je?

🏨 De top 3 beschikbare overnachtingen langs je route, gebaseerd op jouw wensen.
🎁 Leuke weetjes over de landen waar je doorheen rijdt en spelletjes voor in de auto!

Hoe werkt het?

Stap 1: Stuur ons via WhatsApp (klik op de link) je naam, je vertrekpunt en eindbestemming, het maximale budget per nacht, de datum van de overnachting en met hoeveel personen je gaat reizen.

Stap 2: Als alle informatie binnen is, gaan wij persoonlijk voor je aan de slag en ontvang je binnen 2 werkdagen een voorstel op maat met de 3 beste suggesties voor een overnachting. Kies vervolgens je favoriet en boek direct via de bijgevoegde link. Daarnaast ontvang je ook leuke weetjes over de landen waar je doorheen rijdt en autospelletjes. 

OOK LEUK:

De 20 beste tussenstops in Frankrijk onderweg naar Spanje
richting italie
De beste tussenstops langs de snelweg onderweg naar Italië
roadtrip
Dit wordt je volgende vakantie: een roadtrip van Porto naar Lissabon