Liever al onze tips over de Cinque Terre in een boekje lezen?

Koop dan onze reisgids

Wat krijg je?

Een (online) gids met de beste tips in de Cinque Terre. 

💡 Alle hoogtepunten van de Cinque Terre op een rijtje
🤓 Dingen die je nog niet wist over de Cinque Terre
📬 Download de gids direct na aankoop

Cinque Terre, hét gebied in Italië waar je geweest moet zijn. Het staat niet voor niks op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, toch? De Cinque Terre bestaat uit vijf dorpjes, namelijk: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. Naast deze prachtige dorpjes die langs de grillige kust liggen, tippen we ook nog een aantal andere dorpjes. Deze horen niet officieel bij de Cinque Terre, maar zijn wel net zo mooi! Wat je nog meer in deze gids leest? Waar je moet zijn voor de mooiste uitzichten, de beste restaurants, de mooiste plekken om te overnachten en alle overige spots die je echt niet mag missen.

Inkijkexemplaar

Inkijkexemplaar

❤️ Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten in de Cinque Terre. Maar óók: een paar schitterende dorpjes die zeker niet voor de Cinque Terre onderdoen (37 pagina’s).

📥 Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden, lezen en natuurlijk gebruiken.  

Reisgids Cinque Terre

Wat krijg je?

Een (online) gids met de beste tips in de Cinque Terre. 

💡 Alle hoogtepunten op een rijtje
🤓 Dingen die je nog niet wist over de Cinque Terre
📬 Download de gids direct na aankoop

Cinque Terre, hét gebied in Italië waar je geweest moet zijn. Het staat niet voor niks op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, toch? Het gebied bestaat uit vijf dorpjes, namelijk: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. Naast deze prachtige dorpjes die langs de grillige kust liggen, tippen we ook nog een aantal andere dorpjes. Deze horen niet officieel bij de Cinque Terre, maar zijn wel net zo mooi! Wat je nog meer in deze gids leest? Waar je moet zijn voor de mooiste uitzichten, de beste restaurants, de mooiste plekken om te overnachten en alle overige spots die je echt niet mag missen.

Inkijkexemplaar

❤️ Een makkelijk en leuk te lezen gids met al onze favorieten in de Cinque Terre. Maar óók: een paar schitterende dorpjes die zeker niet onderdoen (37 pagina’s).

📥 Na aankoop krijg je van ons een mail met een link waar je de gids meteen kunt downloaden, lezen en natuurlijk gebruiken.  

Zie, ontdek & beleef de Cinque Terre

Wil je alles weten over de Cinque Terre? Mooi, dan zit je hier goed! Op deze pagina hebben we alle informatie voor je bij elkaar gezet. Wat is de Cinque Terre en waar ligt het? Wat kan je er zien en doen? Waar eet je de lekkerste pasta en pizza of heb je het beste uitzicht vanaf je terras? Waar kan je het beste overnachten? Kortom, alles om je vakantie naar de Cinque Terre goed voor te bereiden of juist om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Goede reis!

Hoe ver is de Cinque Terre? Wat voor weer kan ik verwachten? Hoe kom ik daar eigenlijk, met eigen auto of beter met het vliegtuig? En wat mag ik écht niet vergeten mee te nemen als ik naar de Cinque Terre op vakantie ga? Dat, en nog veel meer, lees je allemaal hier!

Als er een land is waar ze weten wat lekker eten en borrelen is, dan is het natuurlijk Italië! Wie kent de beelden niet? Aan tafel met tutta la famiglia voor een uitgebreide maaltijd. Of de borrelplankjes met antipasti en een glas lokale wijn. Maar waar moet je zijn voor de beste calamares, Cinque Terre wijnen en foccacia’s? Wij zochten het voor je uit.

Hoe fijn is het om te overnachten in de Cinque Terre in plaats van net daarbuiten? Wij selecteerden voor jou de beste overnachtingsmogelijkheden, zodat jouw vakantie ook écht vakantie is.

Cinque Terre Lemons
Het actuele weer in Cinque Terre
CINQUE TERRE WEER

Dé 5 dorpjes van Cinque Terre, welke zijn dat nou precies? Wat is er te zien en te doen en waarom mag je ze niet missen? Dat vertellen wij je!

Geniet van het paradijselijke Cinque Terre bij zonsondergang, proef de lekkerste lokale wijnen, ga Italiaans dineren bij een local of bekijk de prachtige kust vanuit je kayak. Met deze tours en activiteiten betaal je nooit te veel en beleef je de mooiste momenten. Het kijken waard dus.

Bekijk al onze tips op de interactieve kaart

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!