Zie, ontdek & beleef

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en is gelegen in Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol en Veneto. Op deze pagina hebben we voor je verzameld waar je het lekkerste kan eten, hebben we de fijnste hotels en campings voor je gezocht en boek je met één druk op de knop goedkoop een vliegticket! Met al deze tips wordt de voorbereiding van je reis een eitje! Fijne vakantie!

Gardameer

Welke specialiteiten móet je geproefd hebben? Welk klimaat kun je aan het Gardameer verwachten en welke bezienswaardigheden mag je écht niet overslaan? Dat lees je hier!

Geniet van het leven. Een motto dat door menig Italiaan wordt nagestreefd. En dat merk je. De wijnflessen vliegen je om de oren, slechte restaurants vind je er (bijna) niet en de lokale lekkernijen zijn niet op een hand te tellen. Ontdek de allerlekkerste rondom het Gardameer in dit lijstje! 

Het allerfijnste slaap je natuurlijk in je eigen bed. Maar de hotels en campings aan het Gardameer zorgen sowieso voor het échte vakantiegevoel! Wij zien onszelf hier wel wakker worden! Laat je hier inspireren voor je accommodatie aan het Italiaanse Gardameer.

Het actuele weer aan het Gardameer

GARDAMEER WEER

Duik voor even in de geschiedenis van dit stukje Italië of ga mee met een van de vele activiteiten die zowel rondom als op het Gardameer worden georganiseerd. Met deze tours en activiteiten betaal je nooit teveel en sla je alle wachtrijen over.

Besluit je om te vliegen richting het Gardameer maar wil je wel de vrijheid en het gemak dat je hebt met een auto?! Met Sunny Cars heb je geen gedoe en is alles snel geregeld!

Laat je inspireren

Beter even stoppen bij een meertje dan stilstaan in de file toch? Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor de beste tussenstops langs de snelweg naar Italië én meer handige tips voor een ontspannen reis, dan moet je vooral verder lezen.

Om je richting Toscane alvast in Italiaanse sferen te wanen heeft Breakzy zes restaurants voor je gezocht. Ga culinair genieten, voor een snelle pizza of een overheerlijke ‘dolce’ (Italiaans voor toetje) op weg naar Florence.

Zie je een beetje op tegen een lange autorit met de kinderen? Stop onderweg dan eens bij een speeltuin in plaats van een rustplaats.

Gardameer

Ontdek het Gardameer

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!