Zie, ontdek & beleef

Wil je alles weten over het magische Tromsø? Lees dan snel verder! Hier vind je alles over de leukste winteractiviteiten, de fijnste overnachtingsplekken, de beste restaurants en wat echt niet mag ontbreken in je koffer. Kortom, alles wat je wilt weten voor je winter- of zomervakantie in Tromsø vind je hier. Fijne vakantie!

Wanneer je een wintervakantie boekt naar Tromsø, kan het er behoorlijk koud zijn. Er is dan niets fijner om te weten dat je ‘s avonds in een heerlijk warm bed slaapt. Speciaal voor jou hebben wij de fijnste overnachtingsplekken in Tromsø op een rijtje gezet!

Wat zijn de allerleukste activiteiten in de winter? Dat weten wij! Ga op bezoek bij de rendieren, knuffel met tientallen husky’s en cross door de sneeuw op een sneeuwscooter. Of je nu adrenaline zoekt of juist rust, je vindt het hier allemaal!

Tromsø is een populaire winterbestemming. Het zal je dan ook niets verbazen dat er een tal van gezellige restaurants zijn in deze stad. Kies voor een populaire keten of ga voor traditioneel eten bij een local.

Het actuele weer in Tromsø
TROMSØ WEER

Als je een ervaren bestuurder bent, is rijden in Tromsø een must. Je kijkt je ogen uit over de verschillende landschappen en misschien spot je wel een wild dier in de natuur! Bekijk de voordelen van een autohuren bij SunnyCars!

In de stad Tromsø zelf is genoeg te beleven. Ga met de kabelbaan naar het hoogste punt of drink bibberend een ijskoud drankje. Beleef het allemaal!

Laat je inspireren...

Laat je inspireren door ons verhaal over een magische wintervakantie in Tromsø. De blog gat over vijf dagen gevuld met de gaafste activiteiten die je hier beleefd! Van knuffelen met rendieren tot crossen op een sneeuwscooter. Waarbij je elke avond natuurlijk het noorderlicht ziet!

Ben jij een echte wandelaar en gaat geen enkele hike je te ver? Dan is het een must dat je deze 10 hikes in Noorwegen ooit eens in je leven hebt gedaan. Bij elke hike staat de duur, wat je in je backpack moet hebben en de moeilijkheidsgraad. Zo ga jij goed voorbereid op pad!