ALLES OVER JOUW WINTERVAKANTIE PER LAND

Een wit landschap, een strakblauwe lucht en een aangenaam zonnetje; zo hoort een wintersportvakantie te zijn. Naast dat je iedere dag zoveel mogelijk kilometers wil maken op de piste (die je tegenwoordig met allerlei apps kan tracken) wil je ook graag een fijne accommodatie en wellicht après-ski tot in de vroege uurtjes. Maar als je voor het eerst op wintersport gaat óf als je een keer naar een ander gebied wil, is het best even zoeken. Breakzy geeft je graag tips. Zoals een reis naar magisch Lapland of het prachtige Noorwegen. Verder hebben we een aantal leuke deals (inclusief skipas) voor je verzameld. 

Kies je land:

Niet vergeten onderweg naar je wintersport

Een vervelend klusje in de winter. Om überhaupt te kunnen vertrekken heb je een ijskrabber nodig. De combinatie van een krabber en borstel maakt het een stuk makkelijker.

Mocht het voorkomen dat je met pech langs de weg komt te staan, dan komt deze gevarendriehoek goed van pas. In de meeste Europese landen is het verplicht om er een in je auto te hebben.

In sommige Europese landen heb je bij grensovergangen een vignet nodig. Let in Duitsland en Frankrijk ook op de milieuzones. Met deze milieustickers kom je niet in de problemen!

Tijdens de reis kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Met deze EHBO-set, los je alle problemen snel op. Dit complete pakket bestaat uit twaalf verschillende producten

Voor het bereiken van je accommodatie rijd je vaak over gladde wegen, sneeuwkettingen komen dan van pas. Creëer meer grip en steile bergen vormen geen obstakel meer!

De temperaturen in Nederland kunnen nogal schommelen, daarom is het nodig om zomer- en winterbanden af te wisselen. Wist je dat, wanneer het kwik onder de 7°C daalt, je moet wisselen?

Tips van ervaren wintersporters:

Britt
Britt
Lees verder
'' We overnachten altijd vlak voor de eindbestemming in een klein dorpje maximaal 20 minuten van de snelweg. Omgerekend ben je dan nog geen €10,- per persoon kwijt. Ideaal! ''
Sander
Sander
Lees verder
'' Wij kopen ons vignet altijd vóóraf, als je hem pas koopt bij de grens overgang dan sta je in een lange rij.''
Previous
Next

Laat je inspireren

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!