Kies je bestemming:

Een wit landschap, een strak blauwe lucht en een aangenaam zonnetje; zo hoort een wintersport vakantie te zijn. Naast dat je iedere dag zoveel mogelijk kilometers wil maken op de piste (die je tegenwoordig met allerlei apps kan tracken) wil je ook graag een fijne accommodatie en wellicht aprés-ski die tot in de vroege uurtjes doorgaat. Maar als je voor het eerst op wintersport gaat óf als je een keer naar een ander gebied wil is het best even zoeken waar je dan naartoe gaat. Gelukkig is daar Breakzy, met niet alleen de beste tussenstops langs de snelweg maar ook met fijne tips op de eindbestemming. Natuurlijk hebben we ook meteen een aantal leuke deals (inclusief skipas) voor je verzameld. Wedden dat je vandaag nog wil boeken?! 

Booking.com

Breakzy tip!

Boek je overnachting dichtbij de eindbestemming, zo sta je de eerste dag fit op de piste!

Boeken doe je snel en eenvoudig!

Nooit vergeten onderweg naar je wintersport bestemming...

Een akelig “ochtendritueel” in de winter. Om überhaupt te kunnen vertrekken heb je een ijskrabber nodig. De combinatie van een krabber en borstel maakt het een stuk makkelijker.

Mocht het voorkomen dat je met pech langs de weg komt te staan, dan komt deze gevarendriehoek goed van pas. In de meeste Europese landen is het verplicht om er een in je auto te hebben.

In sommige Europese landen, heb je bij grensovergangen een vignet nodig. Let in Duitsland en Frankrijk ook op de milieuzones. Met deze milieustickers kom je niet in de problemen!

Tijdens de reis kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Met deze EHBO-set, los je alle problemen snel op. Dit complete pakket bestaat uit maar liefst 12 verschillende producten

Voor het bereiken van je accommodatie rijd je over besneeuwde en beijzelde wegen, sneeuwkettingen komen dan van pas. Creëer meer grip en stijlen bergen vormen geen obstakel meer!

De temperaturen in Nederland kunnen nogal schommelen, daarom is het nodig om zomer- en winterbanden af te wisselen. Wist je dat, wanneer het kwik onder de 7°C daalt, je moet wisselen?

Handig voor vakantie & onderweg

Voor vermaak op de achterbank!

Tips van ervaren wintersporters:

Britt
Britt
Lees verder
'' We overnachten altijd vlak voor de eindbestemming in een klein dorpje maximaal 20 minuten van de snelweg. Omgerekend ben je dan nog geen €10,- per persoon kwijt. Ideaal! ''
Sander
Sander
Lees verder
'' Wij kopen ons vignet altijd vóóraf, als je hem pas koopt bij de grens overgang dan sta je in een lange rij.''
Previous
Next

Laat je inspireren...