Zie, ontdek & beleef

Wil je alles weten over de olympische stad Lillehammer? Wat zijn de fijnste plekken om te overnachten? Of wat is het verschil tussen de zomer- en de winteractiviteiten? Alles wat jij wil weten over je vakantie naar Lillehammer vind je hier! Van de lekkerste restaurants tot de leukste hikes. Er is genoeg te doen en te ontdekken in Lillehammer. Fijne vakantie!

Wat is de gemiddelde temperatuur in Lillehammer? Waar ligt de stad precies? Hoe ver is het rijden om hier te komen? Al je vragen over Lillehammer worden hier beantwoord. 

Lekker eten & borrelen doe je alleen bij de fijnste restaurants van Lillehammer. Lik je vingers af bij een klassieke hamburger of ga naar de Noorse ‘Starbucks’ voor een lekker kopje koffie!

Houd jezelf warm in de winter met de leukste activiteiten. Daag jezelf uit en je voelt de adrenaline door je lichaam gaan. De gaafste winteractiviteiten als bobsleeën doe je natuurlijk in dit olympische stadje.

De lekkerste plekjes om te overnachten hebben wij voor je verzameld. Of je nou met de trein, auto of camper in Lillehammer aankomt. Wij hebben een gepaste overnachting voor jou uitgezocht!

Het actuele weer in Lillehammer
LILLEHAMMER WEER

Stilzitten is iets wat je in Noorwegen niet doet. Daarom heeft Breakzy de leukste hikes voor je op een rij gezet. Een heerlijke gratis activiteit in de prachtige natuur van Noorwegen!

Lillehammer is ook een leuke stad om in de zomer te bezoeken. De pistes worden omgetoverd tot mountainbikepaden en de bobslee verandert naar de wheelbob.

Meer winter inspiratie...

 

Ontvang gratis een van onze reisgidsen!

Door je e-mailadres achter te laten schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

Breakzy Autovakanties

Laten we contact houden!