Meld je aan voor dé overzichtskaart met geopende campings Nederland

Wat een gekke tijd hé, heb jij je kunnen aanpassen aan de maatregelen? Dat vinden we ontzettend knap! Met Breakzy laten we graag de beste tips qua overnachtingen en to do’s in Europa zien. Maar een vakantie buiten Nederland zit er deze zomer eventjes niet in. En dat is helemaal niet erg, want zoals jullie als geen ander weten is Nederland prachtig. Om die reden zijn we druk bezig met het maken van een pagina gevuld met de beste tips in Nederland. Wil je op die pagina met geopende campings Nederland genoemd worden? Dan ben je vindbaar op een interactieve kaart, word je meegenomen in een blog en zorgen we voor extra promotie.

Slaan we de handen ineen?

Meld je dan aan voor de interactieve kaart en je wordt meegenomen in de promotie. Daarvoor vragen we eenmalig € 25.- administratiekosten en wat informatie die je kunt achterlaten via het onderstaande vragenformulier. Dankjewel!

Voorbeeld interactieve kaart campings Nederland

Vragenformulier

Dit zijn wij

Campings Nederland

Overzicht geopende campings Nederland

Corona zomer 2020

https://routeplanner.breakzy.nl/destination/48420/molecaten-park-t-hout?maps=true

https://www.molecaten.nl/t-hout

https://routeplanner.breakzy.nl/destination/51981/camping-de-geele-bosch?maps=true

www.degeelebosch.nl

Wanneer we over vakantie praten, dan hebben we het al snel over verre bestemmingen. En dat terwijl op campings in Nederland, dicht bij huis zo veel te beleven is. Er gaat eigenlijk niets boven kamperen in Nederland!

Kamperen in Nederland: lekker weg in eigen land

Een camping in Nederland is altijd dichtbij, soms heel verrassend. Traditiegetrouw is de Noordzeekust heel geliefd voor een kampeervakantie in Nederland. Vlak achter de stranden liggen de prachtige duinen, ideaal voor lange wandel- en fietstochten. Verreweg de meeste Nederlandse campings zijn te vinden in de lange strook natuurschoon van Gelderland, Overijssel en Drenthe.

Zeer de moeite waard is bijvoorbeeld de Veluwe met zijn bossen en heide in en rond het Nationaal Park de Hoge Veluwe. 

Minstens zo populaire campings in Nederland zijn te vinden in de omgeving van meren en plassen, want waar u ook komt, bijna overal is water en watersport. Maar ook op het unieke Zuid-Limburgse heuvellandschap kunnen we best trots zijn! Wat dacht u van lekker wandelen in een stukje “buitenland in eigen land” en daarna een drankje op één van de oergezellige terrassen in Maastricht?

interne link

weer een link 2

dit is link 3

campings nederland
campings nederland
campings nederland
campings nederland