« Terug naar het blogoverzicht
Beschikbare overnachtingen Hemelvaart

Na zoveel weken thuisblijven is het logisch dat je er een keertje tussenuit wil. Gelukkig kan en mag dat inmiddels ook weer, mits je gezond bent, je aan de regels houdt en natuurlijk de drukte vermijdt. Dus ga je zoeken op internet naar een plek met genoeg ruimte zodat je niet hutje mutje op elkaar zit. Maar pff, wat een zoektocht is dat zeg! Je typt in ‘beschikbare overnachtingen Hemelvaart’ en daar begint het. Al snel kom je er achter dat alles vol is of niet geopend. Om je hierbij te helpen, hebben wij van Breakzy de leukste, beschikbare overnachtingen voor het ‘Hemelvaartweekend’ gezocht en overzichtelijk op een rijtje gezet. Hoef jij alleen nog maar te boeken en je spullen te pakken. Namens Breakzy alvast een fijn weekend gewenst!

Ondanks de coronacrisis kan je op de meeste vakantieparken van Roompot gewoon terecht. Veel faciliteiten zijn nog gesloten, maar langzaamaan begint het weer op te starten. Met Hemelvaart verwacht Roompot Weerterbergen ook het zwembad weer open te hebben. De horeca moet tot 1 juni helaas nog dicht blijven, maar maaltijden worden gewoon bij je bungalow bezorgd, hoe luxe is dat?! Roompot Weerterbergen heeft een groot recreatiemeer en je hebt er volop keus uit allerlei soorten accommodatie. Je kan zelfs een bungalow met eigen aanlegsteiger reserveren. Gelukkig ben je bij dit park niet alleen afhankelijk van de parkfaciliteiten. Je bevindt je namelijk midden in de Kempen, op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Met de Weerterheide, het Laurabos, de Tungelerwallen en de Boshoverweide op steenworp afstand kun je genieten van de prachtige natuur. En in tegenstelling tot veel andere plaatsen zijn de prijzen voor het ‘Hemelvaartweekend’ juist sterk verlaagd!

Hoewel nog niet alle faciliteiten met Hemelvaart open mogen, hoeven kinderen zich bij Landal Miggelenberg niet te vervelen. Buitenspeeltuin Avonturenhof is pas nog helemaal vernieuwd én gewoon open! Maar liefst zeven torens telt de speeltuin, waarvan torens die wel negen meter hoog zijn, en twee grote glijbanen. Uitgeklauterd? Dan wandel je door naar de volgende (water)speeltuin of airtrampoline. Vanaf je vrijstaande bungalow wandel je ook zo het bos in. Niet zo gek als je weet dat Landal Miggelenberg midden op de Veluwe ligt. Ook fietsen huren is weer mogelijk bij dit park en ze hopen het zwembad met Hemelvaart te kunnen openen. Diverse bungalows zijn in het lange Hemelvaartweekend nog beschikbaar.

Strand in de Achterhoek?! Jazeker! Landal Stroombroek ligt aan een recreatieplas met strand, waar je ook in coronatijd gewoon gebruik van kunt maken. Het water zal nog niet warm genoeg zijn om echt te zwemmen, maar lekker liggen op het strand en wat kliederen met zand en water is altijd leuk! Landal Stroombroek ligt in het heuvellandschap van de Achterhoek, ver weg van alle drukte. Daarom is de kans groot dat je tijdens je wandeling in de natuur meer dieren dan mensen. Wel zo fijn in deze 1,5 meter samenleving! Je bungalow is altijd vrijstaand, dus ook op het park heb je ruimte genoeg.

Bij Largo Domein Het Camperveer boek je een luxe accommodatie op een ruim opgezet en kleinschalig park. Geen problemen dus met de verplichte 1,5 meter afstand houden hier! Ook niet met faciliteiten die wel of niet gesloten zijn, want dit park heeft geen algemene faciliteiten. De villa’s en appartementen zijn allemaal privébezit, maar Roompot zorgt ervoor dat deze luxe accommodaties ook verhuurd worden. Zo weet je zeker dat je in een goed onderhouden villa of appartement verblijft. Largo Domein Het Camperveer ligt op slechts 100 meter afstand van het Veerse Meer, met uitzicht op het historische plaatsje Veere. Ook de stranden aan de Noordzee liggen op slechts 5 minuten rijden met de auto of 20 minuten fietsen. Daarom staat een verblijf bij Largo Domein Het Camperveer garant voor een lang weekend 100% rust en genieten!

Midden in Nationaal Park Lauwersmeer staat Vakantiepark Natuurdorp Suyderoogh van Landal Greenparks. Dat staat garant voor natuur, rust, ruimte en kilometers lange wandelingen of fietstochten door de waterrijke natuur. Het park zelf ligt ook aan het water. Daarnaast kun je de wateren van het park per kano verkennen, als de kanoverhuur met Hemelvaart geopend is – en dat is op dit moment bij het park nog niet bekend. Je verblijft in een vrijstaande bungalow, meestal aan het water, dus genieten doe je hier sowieso. Pluspunt: omdat er nog zo veel onzekerheid is over het wel of niet open zijn van faciliteiten tijdens Hemelvaart, kun je de bungalow nu nog reserveren tegen gereduceerde prijs!

Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie voor een ontspannen, corona-proof weekend weg in eigen land tijdens Hemelvaart. De weersvoorspellingen voor Hemelvaart zijn goed, dus of je nu thuis blijft of op pad gaat, het belooft een mooi weekend te worden. Maar wat je plannen ook zijn: reis veilig, houd afstand en vermijd drukte. Als we ons allemaal aan de RIVM richtlijnen houden, kunnen we ook deze zomer op vakantie, al dan niet in eigen land!

Beschikbare overnachtingen Hemelvaart

Ook leuk om te bekijken.

Bekijk hier mooie campings.

Lees hier alles over ons team.

Beschikbare overnachtingen Hemelvaart weekend, lekker genieten.

Bekijk hier de beste en meest afgelegen beschikbare overnachtingen Hemelvaart.

Beschikbare overnachtingen Hemelvaart