Ken je dat, je vakantie is geboekt en je hebt er helemaal zin in. Maar met een lange autoreis voor de boeg is het fijn om ergens te overnachten. En daar begint het uitzoekwerk! Hoe ga je rijden? Waar ga je overnachten? Voor je het weet ben je uren aan het zoeken en ebt het vakantiegevoel alweer weg. Zonde! Breakzy, dé expert voor reisadvies onderweg, neemt dit graag voor je uit handen. Stuur ons via WhatsApp een berichtje en wij gaan persoonlijk voor een klein bedrag van 10 euro aan de slag.

Voor 10 euro krijg je:

🏨 De top 3 beschikbare overnachtingen langs je route, gebaseerd op jouw wensen.
🌳 5 must-sees langs je route, passend bij jou. Denk aan: picknickplaatsen, watervallen, restaurants of speeltuinen.
🎁 Leuke weetjes over de landen waar je doorheen rijdt en spelletjes voor in de auto!

Hoe werkt het?

Stap 1: Stuur ons via WhatsApp (⬅️ klik op de link) je naam, je vertrekpunt en eindbestemming, de datum van de overnachting en met hoeveel personen je gaat reizen.

Stap 2: Wij stellen aanvullende vragen en sturen je de betaallink van 10 euro.

Stap 3: Als de betaling en alle informatie binnen is gaan wij persoonlijk voor je aan de slag en ontvang je binnen 2 werkdagen, op maat, de 3 beste suggesties voor een overnachting. Kies je favoriet en boek direct via de bijgevoegde link. Daarnaast ontvang je ook de 5 beste stopplekken langs je route, leuke weetjes over de landen waar je doorheen rijdt en autospelletjes.

Bekijk hieronder een voorbeeld:

x